Infotilaisuudet ja luennot

 

kuva7Ilmoitathan osallistumisestasi infotilaisuuteen meille 0400-260 570 tai  info@liikaako.com. Kiitos.

Infotilaisuus pidetään torstaisin kello 18.00 – n. 20.00 osoitteessa Kauppakatu 3 A Tampere. Tilaisuuteen toivomme ilmoittautumista etukäteen, paikkoja on rajoitetusti, 8 – 10 henkilöä/info.

Kesä ja heinäkuussa järjestämme infotilaisuuksia Kauppakadulla hieman harvemmin. Alla näen tarkemmat päivämäärät. 

Infotilaisuudet touko- ja kesäkuussa:

24.5.2018 klo 18.00 – 20.00 Infotilaisuus läheisriippuvuudesta ja sen hoidosta. Tule kuuntelemaan infoa tarjoamastamme läheishoidosta. Läheishoito on tarkoittu kaikille läheisille, jotka ovat eläneet tai elävät haastavissa suhteissa. Ilmoitathan osallistumisestasi etukäteen, Orvokki 041-366 3621 tai orvokki@liikaako.com

14.6.2018 klo 18.00 – 20.30 infotilaisuus alkoholismista sairautena ja sen hoidosta. Millainen sairaus alkoholismi on ja miten siihen tulisi suhtautua? Kerromme myös tarjoamastamme hoitokokonaisuudesta avohoidossa ja Mainiemessä hoitokeskuksessa tapahtuvasta intensiivisestä hoidosta. Mainiemessä 28 – 42 vrk hoitokokonaisuuden hinta toukokuussa (aloitettuna tai paikka varattuna) on 3400,00 €.

Infotilaisuudet Porissa:

Kysy infoluentoa päihde- ja läheisriippuvuudesta ja hoidosta meiltä. Yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin suunniteltuna!

Lämpimästi tervetuloa!

Kysy infoluentoa yrityksesi, työpaikkasi tai edustamasi yhdistyksen/yhteisön  tarpeisiin suunniteltuna. Infoluento on erinomainen työkalu mm. henkilökunnan koulutukseen ja tyky-päivän aiheena, lisäämään työhyvinvointia tulevaisuuteen.

Infoluento päihderiippuvuudesta on kestoltaan n. kaksi tuntia (50 min-tauko-50 min). Tampereen, Pirkanmaan ja Satakunnan alueella. Infoluennon tarkoituksena on antaa selkeä käsitys  päihderiippuvuudesta. Ensimmäinen osuus pitää sisällään kuvauksen päihderiippuvuudesta sairautena, miten se vaikuttaa mm. tuottavuuteen, työyhteisön hyvinvointiin ja luottamukseen. Toinen osuus luennosta käsitteleen puheeksiottoa ja hoitoonohjausta. Miten ja koska tehdä puheeksiotto, sekä millainen on tuloksellinen ja hyvä hoitoonohjaus/hoito. Jälkimmäinen osuus luennosta on pääsääntöisesti tarkoitettu työnjohdolle, esimiehille, luottamushenkilöille ja työterveyden edustajille.

Tarvittaessa myös autamme työpaikalla puheeksiotto- ja hoitoonohjaustilanteissa tuomalla mukaan ammatillisen ja inhimillisen työotteemme näissä tilanteissa. Kysy lisää!

Yrityksille, yhdistyksille ja yhteisöille järjestämme myös infotilaisuuden päihde- ja läheisriippuvuudesta Kauppakadun toimipisteellämme. Tällöin osallistujamäärä on rajoitettu kahdeksaan henkilöön/infoluento. Hinta tilaisuudelle sopimuksen mukaan.

Lisätietoa palveluistamme ja hinnoista saat soittamalla numeroon 0400-260 570 tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@liikaako.com tai harri@liikaako.com.