INFOTILAISUUDET JA LUENNOT

 

unnamed (21)I

Kuva: Esa Orre

Tältä sivulta löydät ajankohtaista tietoa järjestämistämme infotilaisuuksista. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. 

Infotilaisuudet Tampereella pidetään torstaisin kello 18.00 – n. 20.00 osoitteessa Kauppakatu 3 A Tampere. Tilaisuuteen toivomme ilmoittautumista etukäteen, paikkoja on rajoitetusti, 8 – 10 henkilöä/info.

INFOTILAISUUDET KAUPPAKATU 3 A TAMPERE 

Seuraavan infotilaisuuden Kauppakadulla järjestämme 13.12.2018 klo 18.00 – 20.30. Kun päihteiden käyttö on pakonomaista ja ilon tunne muuttuu ahdistukseksi, on aika hakea apua. Entä milloin päihteidenkäyttö pitäisi ottaa puheeksi ja kuinka? Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan aiheesta. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Ilmoitathan osallistumisestasi 0400-260 570, tekstiviestillä.

Halutessanne on mahdollisuus myös ns. yksityisiin infotilaisuuksiin. Kun perheessä yksi sairastaa päihderiippuvuutta, usein kaikki tarvitsevat apua ja tietoa sairaudesta. Näissä tilaisuuksissa on mahdollisuus puheeksiottoon ja saada tietoa riippuvuuksista (päihde, läheis- ja peliriippuvuus). Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan ajankohta.

—————————————————————————————————————————————

INFOTILAISUUDET PORI

Seuraava infotilaisuus järjestetään Porissa 9.1.2019 klo 17.30 alkaen. Aiheena silloin päihde- ja peliriippuvuus. Tuoko uusi vuosi tulessaan uudet tuulet? Onko päihteetön/pelaamaton elämä mahdollista ja mitä se edellyttää? Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Tule paikalle kuuntelemaan ja keskustelemaan. Osoite on Muistokatu 18 Pori. Tervetuloa!

 —————————————————————————————————————————————

INFOTILAISUUDET HELSINKI

Seuraava infotilaisuutemme järjestetään Helsingissä tammikuussa 2019. Tarkemman ajankohdan ilmoitamme joulukuun aikana. Annankatu 29 A. Tilaisuudessa kerromme päihde- ja läheisriippuvuudesta sekä hoidostamme. Mitä on toipuminen? Millainen on hoitokokonaisuutemme, mitä hoito sisältää ja miten toteutamme sen. Toivomme tilaisuuteen ilmoittautumista etukäteen, Kristiina 050-591 8129 tai info@maivita.fi 

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Tervetuloa.

—————————————————————————————————————————————-

 

INFOTILAISUUDET LAMMI

Päihdehoito Maivita järjestää aina perjantaisin klo 17.30 alkaen infotilaisuuden päihde-, peli- ja läheisriippuvuudesta. http://www.maivita.fi

Tilaisuuteen toivomme ilmoittautumista etukäteen, 0400-315 069. Osoite Mainiementie 29 16900 Lammi

 

Kysy infoluentoa päihde- ja läheisriippuvuudesta ja hoidosta meiltä. Yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin suunniteltuna!

Lämpimästi tervetuloa!

Kysy infoluentoa yrityksesi, työpaikkasi tai edustamasi yhdistyksen/yhteisön  tarpeisiin suunniteltuna. Infoluento on aiheena monia koskettava, sopii henkilökunnan koulutukseen ja lisäämään työhyvinvointia työyhteisön tulevaisuuteen.

Infoluento päihderiippuvuudesta on kestoltaan n. kaksi tuntia (50 min-tauko-50 min). Tampereen, Pirkanmaan ja Satakunnan alueella. Infoluennon tarkoituksena on antaa selkeä käsitys  päihderiippuvuudesta. Ensimmäinen osuus pitää sisällään kuvauksen päihderiippuvuudesta sairautena, miten se vaikuttaa mm. tuottavuuteen, työyhteisön hyvinvointiin ja luottamukseen. Toinen osuus luennosta käsitteleen puheeksiottoa ja hoitoonohjausta. Miten ja koska tehdä puheeksiotto, sekä millainen on tuloksellinen ja hyvä hoitoonohjaus/hoito. Jälkimmäinen osuus luennosta on pääsääntöisesti tarkoitettu työnjohdolle, esimiehille, luottamushenkilöille ja työterveyden edustajille.

Tarvittaessa myös autamme työpaikalla puheeksiotto- ja hoitoonohjaustilanteissa tuomalla mukaan ammatillisen ja inhimillisen työotteemme näissä tilanteissa. Kysy lisää!

Yrityksille, yhdistyksille ja yhteisöille järjestämme myös infotilaisuuden päihde- ja läheisriippuvuudesta Kauppakadun toimipisteellämme. Tällöin osallistujamäärä on rajoitettu kahdeksaan henkilöön/infoluento. Hinta tilaisuudelle sopimuksen mukaan.

Lisätietoa palveluistamme ja hinnoista saat soittamalla numeroon 0400-260 570 tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@liikaako.com tai harri@liikaako.com.