Infotilaisuudet ja luennot

 

kuva7I

Tältä sivulta löydät ajankohtaista tietoa järjestämistämme infotilaisuuksista. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. 

Infotilaisuudet Tampereella pidetään torstaisin kello 18.00 – n. 20.00 osoitteessa Kauppakatu 3 A Tampere. Tilaisuuteen toivomme ilmoittautumista etukäteen, paikkoja on rajoitetusti, 8 – 10 henkilöä/info.

INFOTILAISUUDET KAUPPAKATU 3 A TAMPERE  

  4.10.2018 klo 18.00 – 20.30 infotilaisuus päihde- ja peliriippuvuudesta sairautena. Ahdistaako juominen tai pelaaminen? Halauaisit lopettaa, mutta yksin et siihen pysty? Monet lupaukset ja yritykset lopettaa, johtaa pettymykseen, ahdistukseen ja väistämättä uudestaan juomaan tai pelaamaan. Miksi näin? Tule paikalle kuuntelemaan ja keskustelemaan. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Ilmoitathan osallistumisestasi 0400-260 570.

27.9.2018 klo 18.00 – 20.00 infotilaisuus läheisriippuvuudesta. Mitä on läheisriippuvuus ja miten se ilmenee? Mitä on elää epänormaalissa suhteessa läheiseen? Tunne etten tunne itseäni ja tiedosta tunteitani voi olla läheisriippuvuuden seurausta. Entä kuinka läheisriippuvuudesta voi toipua. Osoitteessa Kauppakatu 3 A. Ilmoitathan osallistumisestasi 041-366 3621 tai orvokki@liikaako.com.

Halutessanne on mahdollisuus myös ns. yksityisiin infotilaisuuksiin. Kun perheessä yksi sairastaa päihderiippuvuutta, usein kaikki tarvitsevat apua ja tietoa sairaudesta. Näissä tilaisuuksissa on mahdollisuus puheeksiottoon ja saada tietoa riippuvuuksista (päihde, läheis- ja peliriippuvuus). Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan ajankohta.

INFOTILAISUUDET PORI

Seuraavan info- ja keskustelutilaisuuden Porissa järjestämme 17.10.2017 klo 17.30 alkaen. Millainen sairaus on päihderiippuvuus? Toipuminen on mahdollista ja miten pääsee alkuun. Millainen on toimiva hoitokokonaisuus? Kerromme avohoidon palveluistamme ja toiminnastamme Mainiemessä Lammilla. Tule kuulemaan ja keskustelemaan, saat varmasti vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin. Ilmoitathan osallistumisestasi etukäteen, 0400-260 570 tai info@liikaako.com.  Muistokatu 18 Pori.

INFOTILAISUUDET HELSINKI

Päihdehoito Maivita järjestää infotilaisuuden Helsingissä 25.9.2018 klo 18.30 – 20.30, Annankatu 29 A. Tilaisuudessa kerromme päihde- ja läheisriippuvuudesta sekä hoidostamme. Mitä on toipuminen? Millainen on hoitokokonaisuutemme, mitä hoito sisältää ja miten toteutamme sen. Toivomme tilaisuuteen ilmoittautumista etukäteen, Kristiina 050-591 8129 tai info@maivita.fi . 

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Tervetuloa.

INFOTILAISUUS TURENKI/JANAKKALA

Maivita infotilaisuus 3.10.2018 klo 14.00 – 16.00, Kiipula Guest House Sahanmäki 27 Turenki. Kerromme päihde-, peli- ja läheisriippuvuudesta ja hoidostamme. Tilaisuus on suunnattu kaupunkien, kuntien ja yhteisöjen sekä yritysten edustajille. Tilaisuuteen saa toki osallistua muutenkin, kun aihe koskettaa läheltä tai uuden tiedon saamiseksi. Ilmoittautumiset tilaisuuteen 0400-315 069 tai info@maivita.fi. Tämän jälkeen järjestämme vielä toisen infotilaisuuden hoitokeskuksella klo 18.00 alkaen.

INFOTILAISUUDET LAMMI

Päihdehoito Maivita järjestää aina perjantaisin klo 17.30 alkaen infotilaisuuden päihde- ja läheisriippuvuudesta. http://www.maivita.fi

Tilaisuuteen toivomme ilmoittautumista etukäteen, 0400-315 069. Osoite Mainiementie 29 16900 Lammi

 

Kysy infoluentoa päihde- ja läheisriippuvuudesta ja hoidosta meiltä. Yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin suunniteltuna!

Lämpimästi tervetuloa!

Kysy infoluentoa yrityksesi, työpaikkasi tai edustamasi yhdistyksen/yhteisön  tarpeisiin suunniteltuna. Infoluento on aiheena monia koskettava, sopii henkilökunnan koulutukseen ja lisäämään työhyvinvointia työyhteisön tulevaisuuteen.

Infoluento päihderiippuvuudesta on kestoltaan n. kaksi tuntia (50 min-tauko-50 min). Tampereen, Pirkanmaan ja Satakunnan alueella. Infoluennon tarkoituksena on antaa selkeä käsitys  päihderiippuvuudesta. Ensimmäinen osuus pitää sisällään kuvauksen päihderiippuvuudesta sairautena, miten se vaikuttaa mm. tuottavuuteen, työyhteisön hyvinvointiin ja luottamukseen. Toinen osuus luennosta käsitteleen puheeksiottoa ja hoitoonohjausta. Miten ja koska tehdä puheeksiotto, sekä millainen on tuloksellinen ja hyvä hoitoonohjaus/hoito. Jälkimmäinen osuus luennosta on pääsääntöisesti tarkoitettu työnjohdolle, esimiehille, luottamushenkilöille ja työterveyden edustajille.

Tarvittaessa myös autamme työpaikalla puheeksiotto- ja hoitoonohjaustilanteissa tuomalla mukaan ammatillisen ja inhimillisen työotteemme näissä tilanteissa. Kysy lisää!

Yrityksille, yhdistyksille ja yhteisöille järjestämme myös infotilaisuuden päihde- ja läheisriippuvuudesta Kauppakadun toimipisteellämme. Tällöin osallistujamäärä on rajoitettu kahdeksaan henkilöön/infoluento. Hinta tilaisuudelle sopimuksen mukaan.

Lisätietoa palveluistamme ja hinnoista saat soittamalla numeroon 0400-260 570 tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@liikaako.com tai harri@liikaako.com.