INFOTILAISUUDET JA LUENNOT

 

unnamed (21)

Kuva: Esa Orre

Tältä sivulta löydät ajankohtaista tietoa järjestämistämme infotilaisuuksista. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. 

INFOTILAISUUDET  TAMPERE 

20.2.2019 klo 18.00 – 20.00 infotilaisuus toipumisesta. Scandic Tampere Hämeenpuisto, kokoustila Puisto. 

Tipaton tammikuu on ohi. Millainen on tunnelma perheessä? Ahdistaako? Onko tunnelma kireä? Hiljaisuus, joka tuo mukanaan äänettömän ahdistavan ja odottavan tunnelman. Koska taas alkaa?

Aika ilman päihdettä on päihderiippuvaiselle usein tuskientaival, joka liian usein päättyy päihteidenkäytöön entistä rankempana. Päihderiippuvuus/alkoholismi on etenevä sairaus, johon paras ja ainoa ”lääke” on raitis elämä. Mitä on raitis elämä ja toipuminen? Miten se eroaa juomattomuudesta?

Kerromme myös peliriippuvuudesta ja sen hoidosta. Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan aiheesta. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.

Olet lämpimästi tervetullut.

Terveisin Harri ja Maivitan henkilökunta

Tervetuloa!! 

Halutessanne on mahdollisuus myös ns. yksityisiin infotilaisuuksiin. Kun perheessä yksi sairastaa päihderiippuvuutta, usein kaikki tarvitsevat apua ja tietoa sairaudesta. Näissä tilaisuuksissa on mahdollisuus puheeksiottoon ja saada tietoa riippuvuuksista (päihde, läheis- ja peliriippuvuus). Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan ajankohta.

—————————————————————————————————————————————

INFOTILAISUUDET PORI

22.3.2019 klo 17.30 addiktiosta toipuminen? Onko se mahdollista?. Millainen on päihde- ja peliriippuvuus sairautena. Miten elämä voi muuttua kun sairaudesta saa mahdollisuuden toipua. Tilaisuuden pääpainona on toipuminen ja sen mukanaan tuoma elämän muutos. 

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Osoitteessa Muistokatu 18 Pori. Ilmoitathan osallistumisestasi etukäteen tekstiviestillä 0400-260 570 tai sähköpostilla info@liikaako.com.

 —————————————————————————————————————————————

INFOTILAISUUDET HELSINKI

11.3.2019 kello 17.30

Kerromme peliriippuvuudesta. Siitä minkälainen sairaus on kyseessä. Keskitymme myös toipumiseen. Miten elämä on muuttunut, kun pelaaminen ei enää hallitse elämää. 
Tule rohkeasti kuuntelemaan! Tilaisuus on kaikille maksuton ja avoin. Olemme saaneet hyvää keskustelua aikaiseksi luennoilla ja tiedämme, että niin saamme nytkin. Aihe on tärkeä ja ajankohtainen. 
Ilmoittaudu luennolle numeroon 0400-315084/ Ossi tai sähköpostilla ossi@maivita.fi
Tapahtuma pidetään osoitteessa Annankatu 29 a 4, Helsinki, Riippumattan tiloissa. Maanantaina 11.3.2019 klo.17.30 alkaen.

—————————————————————————————————————————————-

 

INFOTILAISUUDET LAMMI

Päihdehoito Maivita järjestää aina perjantaisin klo 17.30 alkaen infotilaisuuden päihde-, peli- ja läheisriippuvuudesta. http://www.maivita.fi

Tilaisuuteen toivomme ilmoittautumista etukäteen, 0400-315 069. Osoite Mainiementie 29 16900 Lammi

 

Kysy infoluentoa päihde- ja läheisriippuvuudesta ja hoidosta meiltä. Yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin suunniteltuna!

Lämpimästi tervetuloa!

Kysy infoluentoa yrityksesi, työpaikkasi tai edustamasi yhdistyksen/yhteisön  tarpeisiin suunniteltuna. Infoluento on aiheena monia koskettava, sopii henkilökunnan koulutukseen ja lisäämään työhyvinvointia työyhteisön tulevaisuuteen.

Infoluento päihderiippuvuudesta on kestoltaan n. kaksi tuntia (50 min-tauko-50 min). Tampereen, Pirkanmaan ja Satakunnan ja Kanta-Hämeen alueella. Infoluennon tarkoituksena on antaa selkeä käsitys  päihderiippuvuudesta. Ensimmäinen osuus pitää sisällään kuvauksen päihderiippuvuudesta sairautena, miten se vaikuttaa mm. tuottavuuteen, työyhteisön hyvinvointiin ja luottamukseen. Toinen osuus luennosta käsitteleen puheeksiottoa ja hoitoonohjausta. Miten ja koska tehdä puheeksiotto, sekä millainen on tuloksellinen ja hyvä hoitoonohjaus/hoito. Jälkimmäinen osuus luennosta on pääsääntöisesti tarkoitettu työnjohdolle, esimiehille, luottamushenkilöille ja työterveyden edustajille.

Tarvittaessa myös autamme työpaikalla puheeksiotto- ja hoitoonohjaustilanteissa tuomalla mukaan ammatillisen ja inhimillisen työotteemme näissä tilanteissa. Kysy lisää!

Lisätietoa palveluistamme ja hinnoista saat soittamalla numeroon 0400-260 570 tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@liikaako.com tai harri@liikaako.com.