Infotilaisuudet ja luennot

 

kuva7Ilmoitathan osallistumisestasi infotilaisuuteen meille 0400-260 570 tai  info@liikaako.com. Kiitos.

Infotilaisuus pidetään torstaisin kello 18.00 – n. 20.00 osoitteessa Kauppakatu 3 A Tampere. Tilaisuuteen toivomme ilmoittautumista etukäteen, paikkoja on rajoitetusti, 8 – 10 henkilöä/info.

Kesä ja heinäkuussa järjestämme infotilaisuuksia Kauppakadulla hieman harvemmin. Alla näen tarkemmat päivämäärät. 

Infotilaisuudet heinäkuussa:

19.7.2018 klo 18.00 – 20.30 infotilaisuus alkoholismista sairautena ja sen hoidosta. Millainen sairaus alkoholismi on ja miten siihen tulisi suhtautua? Kerromme myös tarjoamastamme hoitokokonaisuudesta avohoidossa ja Mainiemessä hoitokeskuksessa tapahtuvasta intensiivisestä hoidosta. Mainiemessä 28 – 42 vrk hoitokokonaisuuden hinta 6.200,00 €, sisältää perushoidon, läheisviikonlopun, jatkohoidon 48 kertaa. Lisäksi toipumista tukevia viikonloppuja, vähintään kolme kertaa ensimmäisen vuoden aikana. Viikonloppujen aikana on ohjelmassa erilaisia hoidollisia ja toipumiseen liittyviä teemoja, liittyen hyvinvointiin ja päihteettömään elämään.

Halutessanne on mahdollisuus myös ns. yksityisiin infotilaisuuksiin. Kun perheessä yksi sairastaa päihderiippuvuutta, usein kaikki tarvitsevat apua ja tietoa sairaudesta. Näissä tilaisuuksissa on mahdollisuus puheeksiottoon ja saada tietoa riippuvuuksista (päihde, läheis- ja peliriippuvuus). Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan ajankohta.

Infotilaisuudet Porissa:

Seuraavan info- ja keskustelutilaisuuden Porissa järjestämme 18.7.2017 klo 17.30 alkaen. Millainen sairaus on päihderiippuvuus? Toipuminen on mahdollista ja miten pääsee alkuun, siis millainen on toimiva hoitokokonaisuus? Kerromme avohoidon palveluistamme ja toiminnastamme Mainiemessä Lammilla. Tule kuulemaan ja keskustelemaan, saat varmasti vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin. Ilmoitathan osallistumisestasi etukäteen, 0400-260 570 tai info@liikaako.com. 

Infotilaisuus Raumalla 21.8.2017 kello 17.30. Päihderiippuvuus sairautena, miten siihen tulisi suhtautua? Miten päihderiippuvuutta tulisi hoitaa?

Syväraumankatu 14, Naturelli. Tervetuloa.

Infotilaisuudet Lammilla 

Päihdehoito Maivita järjestää aina perjantaisin klo 17.30 alkaen infotilaisuuden päihde- ja läheisriippuvuudesta. http://www.maivita.fi

Tilaisuuteen toivomme ilmoittautumista etukäteen, 0400-315 069. Osoite Mainiementie 29 16900 Lammi

 

Kysy infoluentoa päihde- ja läheisriippuvuudesta ja hoidosta meiltä. Yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin suunniteltuna!

Lämpimästi tervetuloa!

Kysy infoluentoa yrityksesi, työpaikkasi tai edustamasi yhdistyksen/yhteisön  tarpeisiin suunniteltuna. Infoluento on erinomainen työkalu mm. henkilökunnan koulutukseen ja tyky-päivän aiheena, lisäämään työhyvinvointia tulevaisuuteen.

Infoluento päihderiippuvuudesta on kestoltaan n. kaksi tuntia (50 min-tauko-50 min). Tampereen, Pirkanmaan ja Satakunnan alueella. Infoluennon tarkoituksena on antaa selkeä käsitys  päihderiippuvuudesta. Ensimmäinen osuus pitää sisällään kuvauksen päihderiippuvuudesta sairautena, miten se vaikuttaa mm. tuottavuuteen, työyhteisön hyvinvointiin ja luottamukseen. Toinen osuus luennosta käsitteleen puheeksiottoa ja hoitoonohjausta. Miten ja koska tehdä puheeksiotto, sekä millainen on tuloksellinen ja hyvä hoitoonohjaus/hoito. Jälkimmäinen osuus luennosta on pääsääntöisesti tarkoitettu työnjohdolle, esimiehille, luottamushenkilöille ja työterveyden edustajille.

Tarvittaessa myös autamme työpaikalla puheeksiotto- ja hoitoonohjaustilanteissa tuomalla mukaan ammatillisen ja inhimillisen työotteemme näissä tilanteissa. Kysy lisää!

Yrityksille, yhdistyksille ja yhteisöille järjestämme myös infotilaisuuden päihde- ja läheisriippuvuudesta Kauppakadun toimipisteellämme. Tällöin osallistujamäärä on rajoitettu kahdeksaan henkilöön/infoluento. Hinta tilaisuudelle sopimuksen mukaan.

Lisätietoa palveluistamme ja hinnoista saat soittamalla numeroon 0400-260 570 tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@liikaako.com tai harri@liikaako.com.