INFOTILAISUUDET, KOULUTUS JA LUENNOT

 

unnamed (21)

Kuva: Esa Orre

Tältä sivulta löydät ajankohtaista tietoa järjestämistämme infotilaisuuksista. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. 

Tervetuloa!! 

Halutessanne on mahdollisuus  ns. yksityisiin infotilaisuuksiin. Kun perheessä yksi sairastaa päihderiippuvuutta, usein kaikki tarvitsevat apua ja tietoa sairaudesta. Näissä tilaisuuksissa on mahdollisuus puheeksiottoon ja saada tietoa riippuvuuksista (päihde, läheis- ja peliriippuvuus). Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan asiasta.

____________________________________________________________________________________________

  15.1.2020 klo 18.00 infotilaisuus Tampereella. Kolismaankatu 1 Tampere.

Millaisia sairauksia ovat päihde- ja rahapeliriippuvuus? Millaisia vaikutuksia riippuvuuksilla on ja miten niitä tulisi hoitaa? Päihde- ja rahapeliriippuvuus koko lähipiiriä koskettavana sairautena!

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Paikalle mahtuu väkeä rajoitetusti. Toivomme ilmoittautumista ennakkoon, harri@liikaako.com tai 040-689 5429. Tervetuloa.

____________________________________________________________________________________________

 Tulevat infotilaisuutemme Lahdessa 14.01, 11.02, 10.03 ja 21.04.2020. 

Tilaisuudet ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Tilaisuuksissa kerromme päihde,- peli- ja läheisriippuvuudesta ja niiden hoidosta. Tilaisuudet pidetään osoitteessa Linnaistentie 2, Lounas-Kahvila Makuria.

Tarkemmin tietoa tilaisuuksista saat olemalla yhteydessä meihin sähköpostilla info@maivita.fi tai puhelimitse 0400-315 069.

Tervetuloa!

____________________________________________________________________________________________

Infotilaisuus läheisriippuvuudesta ja sen hoidosta 21.11.2019 klo 18.00 – 20.30. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Tilaisuus pidetään osoitteessa Kyllikinkatu 1 Jyväskylä, Sepänkeskus.

Tarkemmin tilaisuuden sisällöstä http://www.maivita.fi tai 0400-315 069. Tervetuloa!

____________________________________________________________________________________________

Infotilaisuus päihde- ja peliriippuvuudesta seuraavan kerran Porissa 09.01.2020 klo 17.30 alkaen. Tule paikalle kuulemaan millaisia sairauksia päihde- ja peliriippuvuus ovat, miten ne vaikuttavat omaan ja läheisten elämää? Miten niitä tulisi hoitaa? Millainen on tarjoamamme hoitokokonaisuus riippuvuuksiin laitos ja avomuotoisena?

Mitä eroa on päihderiippuvaiselle tipattomalla tammikuulla ja raittiilla elämällä?

Osoitteessa Antinkatu 5, Yrittäjätalo Kööri.

 Ilmoitathan osallistumisestasi ennakkoon 0400-260 570 tai 0400-315 069 (txt viestillä), info@liikaako.com

Tervetuloa

 ____________________________________________________________________________________________

 Päihdehoito Maivita järjestää aina perjantaisin klo 17.30 alkaen infotilaisuuden päihde-, peli- ja läheisriippuvuudesta. http://www.maivita.fi

Tilaisuuteen toivomme ilmoittautumista etukäteen, 0400-315 069. Osoite Mainiementie 29 16900 Lammi

 

Kysy infoluentoa päihde- ja läheisriippuvuudesta ja hoidosta meiltä. Yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin suunniteltuna!

Lämpimästi tervetuloa!

 

KOULUTUKSET JA LUENNOT

Tärkeä osa riippuvuuksien hoitoa ja ennaltaehkäisyä on tiedon ja ymmärryksen lisääminen sairauksista.

Teen koulutus- ja luennointi työtä yli 10-vuoden kokemuksella. Koulutukseni ei ole ”kalvosulkeisia” eikä koulutukseni aiheuta uneliaisuutta. Teen sitä omalla taatulla tavallani, joka poikkeaa monesta muusta koulutuksesta. 

Päihde- ja rahapeliriippuvuus ovat molemmat tautiluokiteltuja oman diagnostiikan omaavia sairauksia. Päihderiippuvuus/riippuvuudet ovat kemiallisiariippuvuuksia ja rahapelaaminen on toiminnallinen riippuvuus.

Näiden riippuvuuksien vaikutukset näkyvät aina riippuvuuteen sairastuneen, hänen läheistensä ja ystävien elämässä negatiivisina seurauksina. Työyhteisössä yhden henkilön kontrolloimaton päihteiden käyttö vaikuttaa aina työilmapiiriin.

Seuraavia koulutuksiamme ovat mm.

21.11.2019 Porissa sosiaalialan ammattilaisille

11.12.2019 Tampereella päihde- ja sosiaalialan ammattilaisille

3.1.2020 Seinäjoella yrityksen työntekijöille

4.2.2020 luento kunnan työntekijöille, Pirkanmaa

9.3.2020 koulutus peliriippuvuudesta ja hoidosta kokemusasiantuntija opiskelijoille, Varsinais-Suomi

kuva7

Vuoden 2019 aikana olemme luennoineet ja kouluttaneet mm. yritysten henkilökuntaa, valtion viranhaltijoita ja kuntien- ja kaupunkien työntekijöitä.

Kysy ammatillista ja läsnäolevaa luentoa/koulutusta omiin tarpeisiin räätälöitynä.

Harri Nyman 040-689 5429 tai harri@liikaako.com

Kysy infoluentoa yrityksesi, työpaikkasi tai edustamasi yhdistyksen/yhteisön  tarpeisiin suunniteltuna. Infoluento on aiheena monia koskettava, sopii henkilökunnan koulutukseen ja lisäämään työhyvinvointia työyhteisön tulevaisuuteen.

Infoluento päihderiippuvuudesta on kestoltaan n. kaksi tuntia (50 min-tauko-50 min). Tampereen, Pirkanmaan ja Satakunnan ja Kanta-Hämeen alueella. Infoluennon tarkoituksena on antaa selkeä käsitys  päihderiippuvuudesta. Ensimmäinen osuus pitää sisällään kuvauksen päihderiippuvuudesta sairautena, miten se vaikuttaa mm. tuottavuuteen, työyhteisön hyvinvointiin ja luottamukseen. Toinen osuus luennosta käsitteleen puheeksiottoa ja hoitoonohjausta. Miten ja koska tehdä puheeksiotto, sekä millainen on tuloksellinen ja hyvä hoitoonohjaus/hoito. Jälkimmäinen osuus luennosta on pääsääntöisesti tarkoitettu työnjohdolle, esimiehille, luottamushenkilöille ja työterveyden edustajille.

Tarvittaessa myös autamme työpaikalla puheeksiotto- ja hoitoonohjaustilanteissa tuomalla mukaan ammatillisen ja inhimillisen työotteemme näissä tilanteissa. Kysy lisää!

Lisätietoa palveluistamme ja hinnoista saat soittamalla numeroon 0400-260 570 tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@liikaako.com tai harri@liikaako.com.

____________________________________________________________________________________________