RIITTA 0400-466 225

web_150_reso_8298-1

Tervehdykseni sinulle!

Olen Riitta, perheterapeutti, sairaanhoitaja ja vankan, jo lapsuudesta lähtevän läheiskokemuksen omaava pohjalainen nainen. Olen äiti neljälle lapselle ja vaimo Mikalle. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja vm-94 ja perheterapeutiksi valmistuin 2014.

Haluni tehdä päihdetyötä kumpuaa haluastani auttaa kanssaihmisiä, erityisesti päihdeongelmien kanssa taistelevia perheitä. Tähän syynä luonnollisesti oma kokemukseni ja se ymmärrys mitä olen matkan varella saanut päihderiippuvuudesta ja läheisriippuvuudesta toipumisesta. Halu kehittää päihdesairauden hoitoa ja sen tunnistamista on tärkeä kivijalka.

Päihderiippuvuuden hoidossa vahvuutena on selkeä lähestymistapa, jossa päihderiippuvuus nähdään hoidettavissa olevana sairautena ja ihminen oman elämänsä keskeisenä toimijana toipumisessa. Tärkeää on usko jokaisen mahdollisuuteen onnistua.

Motto: Kokemus on ihmisen arvokkain pääoma, usein lähes ainoa.

Ota rohkeasti yhteyttä – älä jää yksin.

Teen läheistyötä ja koulutustyötä Tampereen seudulla yhteistyössä päihdehoito Liikaako kanssa. Oma päihdehoitopaikkani Oikeahetki sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla, Kauhajoella ja Vaasan alueella Maalahdessa.

Yhteistyökyky- ja yhteistyökumppanit ovat meille tärkeitä.

Lämmöllä, Riitta

Minut tavoitat myös, riitta.koivula@oikeahetki.fi