HARRI 040-689 5429

 

unnamed (14)

 

Olen Harri Nyman ja toimin päihdeterapeuttina.

Menneisyyteni on hyvinkin ”värikäs”. Oma päihdehistoriani juontaa aina vuoteen 1986, jolloin saavutin 18-vuoden iän. Tästä eteenpäin riippuvuuteni kehittyi ja paheni. Hiljalleen menetin kontrollin päihteiden käyttöön ja koko elämääni.

Vuonna 2003, kuin ihmeen kaupalla pääsin minnesota-mallin hoitoon. Se oli minulle oikeanlainen hoito ja sain kiinni päihteettömän, raittiin elämän ”juonesta”. Olen nyt saanut elää raittiina useita hyviä päiviä. Tiedän siis mitä minulla oli ja mitä minulla on tänään.

Olen toiminut minnesota-mallisen hoitomuodon päihdeterapeuttina yli 13 vuotta. Saanut olla auttamassa satoja päihderiippuvaisia ja heidän läheisiään uuden raittiin elämän alkuun. Usein saan kuulla jälkeen päin heidän kertomana muuttuneesta elämästä. Tämä on palkitsevaa, tiedän miksi työtäni teen.

Syventääkseni osaamistani päihdetyössä ja tietouttani päihderiippuvuudesta sairautena, suoritin päihdetyön ammattitutkinnon ja valmistuin 2014.

Minulla on kyky auttaa juuri sinua. Sinulle riittää aluksi halu ottaa apua vastaan. Siitä on hyvä lähteä yhdessä eteenpäin.

Työskentelyäni riippuvuussairauksien parissa  ohjaa laaja ammatillisuus, omakohtainen toipumiskokemus ja ihmillinen, mutta suorasanainen tapa kohdata ihminen ihmisenä.

Ystävällisesti, Harri

Minut tavoitat myös, harri@liikaako.com