HOIDON SISÄLTÖ, HOITOON HAKEUTUMINEN JA HINNAT

unnamed (21)

040-689 5429

”Miten saada alkoholisti hoitoon?” Me osaamme auttaa!

Alasivuilla on kuvaus tarjoamastamme hoitokokonaisuudesta. Halutessasi tarkempaa tietoa hoidon sisällöstä ja hoitokokonaisuudesta, voit ottaa yhteyttä meihin puhelimitse tai sähköpostilla. Kerromme mielellämme lisää ja suunnittelemme kanssasi alustavasti hoitokokonaisuuden sekä hoidon aloituksen ajankohdan. Tarvittaessa lähetämme tarkennettua tietoa hoitojaksostamme ja sen sisällöstä sähköpostiin.

Hoitoon voi hakeutua omatoimisesti, työnantajan/työterveyden lähettämänä tai kunnan/ kaupungin maksusitoumuksella. Maksusitoumuksesta pitää olla päätös ennen hoidon aloittamista.

Otathan yhteyttä meihin puhelimitse tai sähköpostilla, niin sovimme ajan hoidon aloittamiseksi. Tavoitat meidät numerosta 040-689 5429 tai sähköpostitse harri@liikaako.com.

Kolismaankatu 1 sijaitsee Tampereen Raholassa. Pääset paikalle helposti autolla tai esimerkiksi bussilla (Tampereen Joukkoliikenne, bussi nro 20). Pihassa on hyvin paikoitustilaa.

Hoito aloitetaan aina arviointitapaamisella (n. 45 min). Tapaamisen tarkoituksena on keskustella sen hetkisestä elämäntilanteesta ja suunnitella yhdessä hoitojatkumoa.

Hoitoonpääsyä ei tarvitse odottaa vaan hoito aloitetaan aina mahdollisimman pian.

Tarjoamme myös apua ja koulutusta puheeksiottoon. Kerromme miten ja koska puheeksiotto olisi parasta tehdä, kotona, työpaikalla tai ystävien tekemänä.

Lisää tietoa ja neuvoja päihdepalveluista, päihdehoitoon hakeutumisesta, läheisille tarjottavasta avusta, potilaan ja läheisten oikeuksista täältä: http://www.paihdeasiamies.fi

Päihde/alkoholismi- ja rahapeliriippuvuuden hoitojaksot ja hinnat 01.10.2021 alkaen (Alv 0%)

Hoitojakso 1 (Yksilöterapia)

Päihdehoito/alkoholismi (terapiaa 13 h) + yksilöllinen jatkohoito ja läheistapaamiset 2 kertaa, 1 690,00 €

Arvioitu kesto hoitojaksolle on 4 – 6 viikkoa + jatkohoito.

Hoitojakso 2 (Yksilöterapia)

Päihdehoito/alkoholismi(terapiaa 20 h) + yksilöllinen jatkohoito ja läheistapaamiset 3 kertaa, 2 280,00 €  

Arvioitu kesto hoitojaksolle on 8 – 10 viikkoa + jatkohoito.

Hoitojakso rahapeliriippuvuus (Yksilöterapia)

Rahapeliriippuvuus (terapiaa 15 – 17 h) + yksilöllinen jatkohoito ja läheistapaamiset 2 – 3 kertaa 1 900,00 €

Hoitojakso sisältää erilaisia luentoja, keskustelua riippuvuuden eri vaiheista, vaikutuksista, seurauksista ja toipumisesta. Saat tietoa riippuvuudesta, toipumisesta ja tukea tulevaisuuden suunnitteluun.

Arvioitu kesto hoitojaksolle on 8 – 10 viikkoa + jatkohoito.

Hoitomaksu on mahdollista maksaa esim. kuudessa – kahdeksassa erässä. Tästä sovitaan erikseen hoitosopimusta tehtäessä.

Jatkohoito on mahdollista käydä myös yksillöllisesti ja ohjatusti. Yksilöllinen jatkohoito suunnitellaan ja toteutuetaan asiakkaan/potilaan tarpeiden mukaiseksi. Jatkohoitoon osallistuvat päihdehoidon ohjaaja, potilas/asiakas ja halutessaan myös läheisillä on mahdollisuus jatkohoitoon. Tällöin jatkohoidon kesto vaihtelee ja hinta määräytyy sen mukaan. Kysy lisää tästä mahdollisuudesta 040-689 5429/Harri.

Mahdollisuus on myös erillisiin/yksittäisiin tapaamisiin. Hinta yksittäisille tapaamisille on, 60 min 70,00 €, 90 min 90,00 € ja 120 min 110,00 €.

Työnantaja/työterveys voi lähettää työntekijän arviointikeskusteluun. Mietimme ja suunnittelemme alustavasti aina parhaan mahdollisen hoitokokonaisuuden, perushoitojakso ja jatkohoito.

Läheishoito ja hinnat 01.12.2020 alkaen (Alv 0%)

Hoitokokonaisuus 1 

Läheishoito 6 x n.120 min 720,00 € 

Hoitokokonaisuus 2

Läheishoito 12 x n.120 min 1 350,00 €

Läheishoitoon kuuluu myös oleellisena osana jatkohoito, vähintään kuusi kuukautta/kerran viikossa.

Yksittäiset tapaamiset läheistyöntekijän kanssa 85,00 €. Tapaamisen kesto aina vähintään 90 min.

Käyttämättä ja peruuttamatta (24 h ennen) jääneestä ajasta laskutamme 50,00 €. Maksua ei peritä, jos peruuttamatta jättämiseen on hyväksyttävä syy.

Hoitoonohjaus ja puheeksiotto Tampere ja lähialue (100 km), hinta aina sopimuksen mukaan.

Päihde-, rahapeliriippuvuus ja läheisriippuvuuden laitoskuntoutusjaksot toteutetaan yhteistyössä Päihdehoitokeskus Maivitan kanssa. Lisätietoa tästä mahdollisuudesta saat olemalla yhteydessä 040-689 5429/Harri tai suoraan Maivitaan, http://www.maivita.fi / 0400-315 069.