INFOTILAISUUDET, LUENNOT JA KOULUTUKSET

 

unnamed (21)

Kuva: Esa Orre

Tältä sivulta löydät ajankohtaista tietoa järjestämistämme infotilaisuuksista. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. 

Tervetuloa!! 

Halutessanne on mahdollisuus  ns. yksityisiin infotilaisuuksiin. Kun perheessä yksi sairastaa päihderiippuvuutta, usein kaikki tarvitsevat apua ja tietoa sairaudesta. Näissä tilaisuuksissa on mahdollisuus puheeksiottoon ja saada tietoa riippuvuuksista (päihde, läheis- ja peliriippuvuus). Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan asiasta.

INFOTILAISUUS TAMPERE

Järjestämme Tampereella maksuttoman ja avoimen infoluennon/keskustelutilaisuuden 12.9.2019 klo 18.30 alkaen.  Jokaisella päihde- ja peliriippuvuuteen sairastuneella on mahdollisuus toipua riippuvuudesta. Mitä se vaatii ja mitä toipuminen merkitsee?
Päihde- ja peliriippuvuus koskettaa aina myös läheisiä, miten heidät pitäisi ottaa huomioon.
Tule paikalle kuuntelemaan ja keskustelemaan toipumisesta ja hoidosta.
Osoite on Kolismaankatu 1 Tampere.
Ilmoitatahan osallistumisestasi 040-689 5429/Harri tai harri@liikaako.com.

____________________________________________________________________________________________

INFOTILAISUUS PORI

Infotilaisuus päihde- ja peliriippuvuudesta seuraavan kerran Porissa 4.9.2019 klo 17.30 alkaen. Tule paikalle kuulemaan millaisia sairauksia päihde- ja peliriippuvuus ovat, miten ne vaikuttavat omaan ja läheisten elämää? Miten niitä tulisi hoitaa? Millainen on tarjoamamme hoitokokonaisuus riippuvuuksiin laitos ja avomuotoisena? Avomuotoinen päihdeterapia on mahdollista aloittaa sovitusti myös Porissa.

Osoiteessa Muistokatu 18 Pori. Ilmoitathan osallistumisestasi ennakkoon 0400-260 570 (txt viestillä) tai info@liikaako.com

Ystävällisesti Harri

 ____________________________________________________________________________________________

INFOTILAISUUS HÄMEENLINNA

Seuraavat infotilaisuudet Hämeenlinnassa järjestämme seuraavasti:

Tiistaina 27.8.2019 kello 18.00 – 20.00 info/keskustelutilaisuus läheisriippuvuudesta ja sen hoidosta. Paikkana toimii Kumppanuustalo Hämeenlinna, Kirjastokatu 1 ja luokka 205. Tilaisuudesta ja sen sisällöstä saat tarkempaa tietoa soittamalla 0400-315 069 tai http://www.maivita.fi

Torstaina 29.8.2019 kello 18.00 – 20.00 info/keskustelutilaisuus päihde- ja peliriippuvuudesta ja hoidosta. Paikkana toimii Kumppanuustalo Hämeenlinna, Kirjastokatu 1 ja luokka 205. Tästäkin tilaisuudesta ja sen sisällöstä saat tarkempaa tietoa soittamalla 0400-315 069 tai http://www.maivita.fi

Toivomme tilaisuuksiin ilmoittautumista ennakkoon. Kaffea on tottakai tarjolla.

Ystävällisesti

Maivitan väki ja Liikaako.com porukka.

____________________________________________________________________________________________

INFOTILAISUUS LAMMI

Päihdehoito Maivita järjestää aina perjantaisin klo 17.30 alkaen infotilaisuuden päihde-, peli- ja läheisriippuvuudesta. http://www.maivita.fi

Tilaisuuteen toivomme ilmoittautumista etukäteen, 0400-315 069. Osoite Mainiementie 29 16900 Lammi

 

Kysy infoluentoa päihde- ja läheisriippuvuudesta ja hoidosta meiltä. Yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin suunniteltuna!

Lämpimästi tervetuloa!

Kysy infoluentoa yrityksesi, työpaikkasi tai edustamasi yhdistyksen/yhteisön  tarpeisiin suunniteltuna. Infoluento on aiheena monia koskettava, sopii henkilökunnan koulutukseen ja lisäämään työhyvinvointia työyhteisön tulevaisuuteen.

Infoluento päihderiippuvuudesta on kestoltaan n. kaksi tuntia (50 min-tauko-50 min). Tampereen, Pirkanmaan ja Satakunnan ja Kanta-Hämeen alueella. Infoluennon tarkoituksena on antaa selkeä käsitys  päihderiippuvuudesta. Ensimmäinen osuus pitää sisällään kuvauksen päihderiippuvuudesta sairautena, miten se vaikuttaa mm. tuottavuuteen, työyhteisön hyvinvointiin ja luottamukseen. Toinen osuus luennosta käsitteleen puheeksiottoa ja hoitoonohjausta. Miten ja koska tehdä puheeksiotto, sekä millainen on tuloksellinen ja hyvä hoitoonohjaus/hoito. Jälkimmäinen osuus luennosta on pääsääntöisesti tarkoitettu työnjohdolle, esimiehille, luottamushenkilöille ja työterveyden edustajille.

Tarvittaessa myös autamme työpaikalla puheeksiotto- ja hoitoonohjaustilanteissa tuomalla mukaan ammatillisen ja inhimillisen työotteemme näissä tilanteissa. Kysy lisää!

Lisätietoa palveluistamme ja hinnoista saat soittamalla numeroon 0400-260 570 tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@liikaako.com tai harri@liikaako.com.