ORVOKKI 041-366 3621

Image-1 (2)

Olen Orvokki Seppelin ja toimin läheisohjaajana. Minä sain mahdollisuuden käydä vuonna 2011 minnesota-mallisen päihdehoidon läheisenä.

Veljeni raitistui samanlaisesta hoidosta vuonna 2002. Veljeni läheisviikonlopussa sain tiedon siitä mitä on päihderiippuvuus. Hän ei ollutkaan paska luuseri vaan hän sairastaa alkoholismia. Sairaus, josta voi toipua. Raitis veljeni on tänä päivänä luotettava tukeni ja turvani.

Oman hoitoni aikana sain ymmärryksen siitä miksi minulla oli vuosia ollut epämääräinen paha olo. Olin suorittanut elämääni, en riittänyt itselleni, kontrolloin kaikkea ja kaikkia. Elin muiden elämää unohtaen itseni, omat tunteeni ja toiveeni. Hoito antoi minulle työkalut, joilla olen rakentanut itseäni uudelleen. Olen oppinut luottamaan. Osaan olla kiitollinen monista pienistä asioista. Mieleni on usein levollinen ja tyyni.

Olen hyvä kuuntelemaan. Pystyn samaistumaan sinun tilanteeseesi, jota elät tai olet elänyt päihderiippuvaisen kanssa. Haluan rohkaista ja kannustaa sinua lähtemään etsimään itseäsi, opettelemaan tekemään asioita toisin ja elämään hyvää elämää.

Oman toipumiskokemuksen lisäksi olen toiminut yksilö- ja ryhmäohjaajana sekä kouluttautunut lyhytpsykoterapian osaajaksi.

Tällä hetkellä Orvokki työskentelee täyspäiväisesti Päihdehoito Maivitan läheishoidon ohjaajana. Häneltä saat tietoa Maivitan tarjoamasta intesiivi läheishoidosta, 0400-315 069.

Ota rohkeasti yhteyttä.

orvokki@maivita.fi

Ystävällisesti, Orvokki.